Technologies

248

Produsele Doripesco au fost prezentate și apreciate la Bruxelles

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În perioada 3-5 octombrie, o delegație a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de secretarul de stat Aurel SIMION, a participat în Belgia, la o vizită de lucru organizată cu sprijinul Ambasadei României.

Vizita a avut ca principal obiectiv punerea în aplicare a uneia dintre temele cuprinse în Memorandumul de înțelegere în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale, semnat de către țările noastre la data de 13 decembrie 2021, respectiv intensificarea dialogului între grupuri de experți cu accent asupra cercetării, tehnologiei, digitalizării fermelor și dezvoltării agriculturii ecologice.

Este de precizat faptul că Memorandumul semnat în 13 decembrie anul trecut deschide calea unei colaborări pentru relansarea programelor de susținere a micilor ferme, a rețelei socio-profesionale rurale și a creșterii rolului femeilor-fermier în agricultură.

Cu ocazia acestui eveniment, Ambasada României a promovat produsele agroalimentare românești care au fost atestate. Președintele patronatului, Mariana Munteanu, a prezentat produsele Doripesco ce au primit numeroase aprecieri de la participanți.

Compania Doripesco deține în portofoliu şapte produse cu atestat de produs tradiţional, Novacul Afumat din Țara Bârsei – singurul produs din sectorul piscicol care se bucură de certificarea IGP (Indicaţie Geografică Protejată) și Salata Tradiţională cu Icre de Crap – care beneficiază de certificarea STG Protejată Naţional (Specialitate Tradiţională Garantată Protejată Naţional).

„Produsele realizate de echipa Doripesco și aprecierile obținute sunt o dovadă a pasiunii și responsabilității pe care le așezăm în tot ceea ce facem. Ne place să fim alături de clienții noștri, să dăm viață unor proiecte unice și ne mândrim cu rezultate precum cel anunțat astăzi. Am ales să facem diferenţa pe piaţa românească și vom respecta această promisiune asumată în urmă cu peste 25 de ani.”, a afirmat Ruxandra Coc – Director Executiv Doripesco S.A.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2