261
Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 7 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2020.
Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care va fi pus sub lupă în acest punct al programului celei de-a IX-a ediții a conferinței Meat.Milk, dezbaterea va analiza în profunzime starea de fapt a producției de carne din România, precum și dependența, pe unele segmente, de importurile de carne-materie primă.
La dezbaterea care se anunță încă de pe acum deosebit de interesantă, vor participa ca speakeri: Doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, d-na Mary Pană-Președinte ACEBOP, Ioan Ladoși-Președinte APCPR și Sorin Minea-Președinte Romalimenta.
Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.